Search

Onze reizen

  • Alles
  • Canarische Eilanden
  • Midden Spanje
  • Noord Spanje
  • Zuid Spanje
Alles
  • Alles
  • Canarische Eilanden
  • Midden Spanje
  • Noord Spanje
  • Zuid Spanje

12-daagse Paradores & Charme Grand Tour Andalusië

Tijdens deze 12 daagse autorondreis leert u de mooiste Paradores in Zuid-Spanje kennen met o.a. bezoeken aan Málaga, Antequera, Jaén en Granada.

8-daagse Paradores Zilverroute II

Tijdens deze 8 daagse autorondreis leert u de Zilverroute kennen en bezoekt u o.a. de geweldige steden Guadalupe, Plasencia, Salamanca en Zamora.

10-daagse Paradores Natuur & Kust

Een prachtige 10-daagse rondreis door het groene en niet zo toeristische Spanje met bezoeken aan Bilbao, Cantabrië, Castilië en León en La Rioja.

10-daagse Paradores & Pousadas Spanje/Portugal

Een 10-daagse rondreis door Portugal én Spanje met bezoeken aan o.a. Porto, Zamora, Ciudad Rodrigo en Viseu en verblijf in luxe hotels en Paradores.

18-daagse Grand Tour Paradores

Tijdens deze Grand Tour autorondreis bezoekt u veel historische plaatsen en dorpen, ziet u veel natuur en geniet u van het nog onbekende Spanje.

13-daagse Paradores Stijlvol en Historisch Spanje

Deze reis laat u het midden en een deel van noord Spanje zien met bezoeken aan o.a. Madrid, Toledo, Avila, Salamanca, Lerma en Soria.

9-daagse autorondreis Paradores Op Uw Gemak

Een korte Paradoresreis waar u het ook rustig aan kunt doen en de steden Bilbao, Santander en Santillana del Mar of omgeving beter leert kennen.

9-daagse Paradores Noord Spanje, Vissersdorpen, Picos de Europa en La Rioja

Tijdens deze autorondreis bezoekt u de pittoreske vissersdorpen aan de noordkust van Spanje en de imposante Picos de Europa door geen groene Spanje.

8-daagse Paradores Culinair & Wijnreis en Kloosters

Geniet met deze reis met de passie van wijn, rust, goede maaltijden en historische hoogtepunten en bezoek o.a. de regio La Rioja, Olite, SOS del Rey Catolico, Calahorra en Soria.

8-daagse Paradores Werelderfgoed

Deze route brengt u langs de Paradores gelegen in de historische Werelderfgoed steden welke beschermd zijn door UNESCO zoals Segovia, Cuenca, Ávila en Salamanca.

8-daagse Paradores Spaanse Zilverroute I

Tijdens deze 8 daagse autorondreis leert u de Zilverroute kennen en bezoekt u via de Atlantische Oceaan kust naar het zuiden toe o.a. Zafra, Merida,Trujillo en Plasencia

8-daagse Paradores & Nationale Parken

Deze route is een absolute must voor liefhebbers van natuur, landschappen, Nationale Parken en kunnen en willen genieten het echte typische Spanje.