Zoek

14-daagse autorondreis Pousadas & Paradores

Tijdens deze autorondreis bieden wij u de mogelijkheid te verblijven in charme-hotels, Paradores in Spanje en Pousadas in Portugal. Een prima combinatie van comfort in en rond de belangrijkste steden van deze landen.

Dag 1 en 2: Madrid
Deze wereld- en hoofdstad biedt u kennis te maken met het echte Spaanse leven. U kunt het Prado bezoeken, het Koninklijk Paleis en vele andere bezienswaardigheden. We reserveren voor u een charme hotel in het oude centrum.

Dag 3: Madrid – Segovia/Avila (ca. 90 km)
Op korte afstand van Madrid liggen Segovia, bekend om het indrukwekkende Aquaduct en Avila met zijn bijzondere stadsmuur en vele torentjes. U verblijft in de Parador de Avila of de Parador de Segovia.

Dag 4: Segovia/Avila – Salamanca (ca. 170 km) Salamanca staat bekend om de mooiste Plaza España van Spanje en is de bekendste universiteitsstad waar het beste Spaans wordt gesproken. Overnachting in de Parador de Salamanca.

Dag 5: Salamanca – Viseu (ca. 220 km)
Vanaf Salamanca rijdt u Portugal binnen, we hebben in de historische plaats Viseu voor u gereserveerd in Pousada de Viseu

Dag 6 en 7: Viseu – Porto (ca. 130 km)
Porto staat bekend om zijn indrukwekkende brug, het typisch Portugese leven en de mooie haven in het oude centrum. We reserveren voor u een charme-hotel in deze stad.

Dag 8: Porto – Ourem/Fatima (ca. 200 km)
Vanaf Porto rijdt u zuidelijk naar de bedevaartsplaats Fatima. Hier hebben we voor u een Pousada of charme hotel gereserveerd.

Dag 9 en 10: Ourem/Fatima – Lissabon/Queluz (ca. 130 km)
Verder zuidwaarts naar Lissabon. De centraal gelegen Pousada de Queluz biedt u prima mogelijkheid de stad Lissabon, Sintra en Cascais te bezoeken.

Dag 11: Lissabon/Queluz – Evora (ca. 135 km)
Vanaf Lissabon rijdt u door naar Evora waar we voor u de laatste Pousada Convento de Evora (of gelijkwaardig) in Portugal hebben gereserveerd. Geniet van de laatste dag in dit mooie land.

Dag 12: Evora – Caceres/Trujillo (ca. 190 km)
Vanuit Portugal rijdt u via het historische Merida naar Extremadura. We reserveren hier voor u de Parador in Caceres of de Parador de Trujillo.

Dag 13: Caceres/Trujillo – Toledo (ca. 250 km)
De historische stad Toledo is een geweldige afsluiter van deze reis. De stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. We reserveren voor u de Parador de Toledo.

Dag 14: Toledo – Madrid (ca. 70 km) -thuisreis
Vanaf Toledo rijdt u rustig terug naar de luchthaven Madrid-Barajas.

dagelijkse aankomst2 pers kamer
2024ontbijtbuffet
01/01 – 15/03€ 895
16/03 – 30/06€ 1050
01/07 – 30/09€ 1150
01/10 – 15/11€ 1050
16/11 – 15/12€ 995
Prijzen per persoon

Inbegrepen:

  • 14-daagse autorondreis volgens programma
  • 13 overnachtingen op basis 2 pers. kamer met ontbijtbuffet, toeslag halfpension op aanvraag
  • Nederlandse routebeschrijving en officiële Paradores kaart

Niet inbegrepen:

  • uw vliegreis / boek hier GOEDKOPE VLUCHTEN
  • uw autohuur / kijk hier voor VOORDELIGE AUTOHUUR
  • overige maaltijden, tolwegen en parkeerkosten
  • eventuele toeristen belasting (ter plaatse te voldoen)

Na het versturen van dit aanvraagformulier nemen we persoonlijk binnen 24 uur contact met u op over de mogelijkheden. De aanvraag is vrijblijvend en aan verandering onderhevig.

KLIK HIER om naar de autoverhuur pagina te gaan.

KLIK HIER om naar SkyScanner te gaan