Search

8-daagse Paradores Catalonië – Pyreneeën – Aran Vallei

Deze route brengt u door het prachtige noordoostelijk deel van Spanje waarbij natuur, bergen, Pyreneeën en stijlvolle Paradores u een fijne week beloven! Ontdek het mooie achterland van Barcelona waar nog ongerepte natuur, bergen en meren zijn.

The New York Times heeft een top-50 lijst gepubliceerd met de mooiste gebieden om te ontdekken. De Valle de Arán behoort hier ook bij, welke u tijdens deze reis ook bezoekt.

1e en 2e dag: Vic Sau (ca. 100 km)
Wanneer u vliegt naar Barcelona dan is de afstand vanaf de luchthaven ca. 100 km. U kunt ook per eigen auto reizen en deze route maken. De Parador Vic Sau geeft een alle rust in een uniek groen landschap tussen bergen, met een mooi uitzicht op het Meer van Sau. U kunt een bezoek brengen aan het klooster van Sant Pere Casserres. Het dorp Vic heeft rijke historische waarden met het Museum Episcopal, de klokkentoren van de kathedraal en het kasteel van Montcada. U verblijft 2 nachten in Parador Vic Sau.

3e dag: Vic Sau – Cardona (ca. 90 km)
Vanaf Vic Sau ziet u bij Cardona de Parador al van verre liggen, deze steekt hoog boven het dorp uit en is in de avond met verlichting een unieke fotospot. Deze Parador “Colegiata de Sant Vicenc” wordt omringd door vele kastelen en ruïnes uit de jaren 1200-1300. Bijna het hele dorp staat onder bescherming van UNESCO. U verblijft 1 nacht in Parador de Cardona

4e en 5e dag: Cardona – La Seu d’Urgell (ca. 90 km)
Vanaf Cardona is het een korte en mooie rit naar La Seu d’Urgell met zijn beroemde Santa Maria Kathedraal en maak vooral een wandeling door het winkelstraatje van Calle Canonges. Bezoek het Nationale Park van Cadi Moixero met zijn mooie natuur, meren en rivieren waarop men kan wildwatervaren. U kunt vanuit La Seu d’ Urgell naar Andorra rijden waar u voordelig belastingvrij kunt winkelen. U verblijft 2 nachten in Parador de La Seu d’Urgell.

6e en 7e dag: La Seu d’Urgell – Vielha (ca. 125 km)
Vandaag rijdt u door de imposante Pyreneeën en kunt genieten van het ruige bergmassief. U komt aan in de Aran Vallei. Het is zeker aan te raden de Romantische Route te maken waarbij u de dorpen Bossost, Era Mair de Diu, Salardu aandoet. Ook kunt u het Nationale Park van Aigüestortes bezoeken. Vergeet niet de mooie Spa van de Parador de bezoeken om heerlijk te relaxen en te genieten van het omliggend berglandschap. U verblijft 2 nachten in de Parador de Vielha.

8e dag: Terugreis
Als u terug vliegt vanaf Barcelona, dan is de afstand ca. 300 km. Naar wens kunnen we voor u een mooi hotel in Barcelona reserveren als verlenging. Prijs op aanvraag.

Alleen aankomst op zondag2 pers kamer2 pers kamer
2024ontbijtbuffethalfpension
02/01 t/m 15/03€ 475€ 695
16/03 t/m 31/05€ 525€ 750
01/06 t/m 30/06€ 550€ 775
01/07 t/m 30/09€ 575€ 795
01/10 t/m 15/11€ 525€ 750
16/11 t/m 15/12€ 495€ 725
Prijzen per persoon / kerst & nieuwjaar 2024 reeds uitverkocht!

Inbegrepen:

  • 8-daagse Paradores autorondreis volgens programma
  • 7 overnachtingen op basis 2 pers. kamer in aangegeven Paradores
  • 7 keer ontbijtbuffet of halfpension
  • Nederlandse routebeschrijving en informatie

Niet inbegrepen:

  • uw vliegreis / boek hier GOEDKOPE VLUCHTEN
  • uw autohuur / kijk hier voor VOORDELIGE AUTOHUUR
  • brandstofkosten en tolwegen
  • evt toeslag halfpension
  • overige maaltijden, entreegelden
  • toeslag 1-persoonskamer

LET OP: Deze Paradoresreis is alleen aankomst op zondag voor aangegeven prijzen. Wanneer u op een andere dag wenst aan te komen of tijdens de reis wilt verlengen gelden soms hogere prijzen. Echter, u kunt deze reis eventueel aanpassen of verlengen of deel uit laten maken van een andere autorondreis! Gezien de grote vraag voor deze aanbieding is deze altijd even op aanvraag, u hoort binnen enkele uren of deze reis beschikbaar is.

Na het versturen van dit aanvraagformulier nemen we persoonlijk binnen 24 uur contact met u op over de mogelijkheden. De aanvraag is vrijblijvend en aan verandering onderhevig.

KLIK HIER om naar de autoverhuur pagina te gaan.

KLIK HIER om naar SkyScanner te gaan