Search

8-daagse Paradores & Nationale Parken

Deze route is een absolute must voor liefhebbers van natuur, landschappen, Nationale Parken en kunnen en willen genieten het echte typische Spanje. De Paradores hebben voor u bij aankomst uitgebreide informatie over de omgeving en wandelroutes!

Dag 1 en 2 (alleen aankomst) zondag Madrid – Avila – Gredos (ca. 175 km)
Vanaf Madrid rijdt u vandaag naar het natuurgebied van Gredos in het Nationaal Park. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan de bekende, ommuurde en historische stad Avila. Met zijn vele torentjes is het zeker een uniek gezicht. Gredos staat bekend op rust en natuur, totaal anders dan de toeristische plaatsen en kusten van Spanje. Het heuvel- en berglandschap biedt vele mogelijkheden tot wandelingen. De Parador heeft enkele wandelroutes voor u klaarliggen bij de receptie. U verblijft 2 nachten in de rustige Parador de Gredos.

Dag 3: Gredos – Jarandilla de la Vera (ca. 100 km)
U rijdt vandaag om het berggebied van de Sierra de Gredos dwars door de natuur met prachtig vergezichten. Bij Jarandilla de la Vera kunt u een bezoek brengen aan het klooster van Yuste, waar de heerser Carlos V zijn laatste dagen doorbracht. Breng ook een bezoek aan La Garganta de la Olla en de dorpen van La Vera zoals Valverde en Villanueva. Overnachting in Parador de Jarandilla de la Vera.

Dag 4 en 5: Jarandilla de Vera – Plasencia (ca. 50 km)
U kunt deze dag om de snelle route (50 km) te nemen door het landschap of langere Tijd te nemen en onderweg nog wat kleine dorpen te bezoeken (ca. 100 km)

Plasencia is een van de bekende plaatsen gelegen aan de Spaanse Zilverroute in de provincie Extremadura. Het mooiste deel van de stad bevindt zich rondom de imposante kathedraal. U kunt een bezoek brengen aan onder meer de indrukwekkende Plaza Mayor, het Bishop’s Palace, de paleizen van Marquesses of Mirabel, Carvajal-Girón, Las Torres. Breng ook een bezoek aan het Monfragüe Natuurreservaat, vlak bij de stad. Uniek met ca. 17.852 hectare landschap met aan beide zijden de bekende rivier Tajo. U verblijft 2 nachten in Parador de Plasencia.

Dag 6 en 7: Plasencia – Oropesa (ca. 90 km)
La Mancha – met mooie landschappen waar vroeger de ridders te paard heersten.  Onze route begint in Oropesa waar bezoekers onder meer de 16e-eeuwse Jesuit School, de 15e-eeuwse Nuestra Señora de la Asunción kerk en het 15e-eeuwse New Palace kunnen bezoeken. U verblijft 2 nachten in Parador de Oropesa.

Dag 8: einde reis

aankomst ALLEEN op zondag2 pers kamer2 pers kamer
2024ontbijtbuffethalfpension
07/01 t/m 10/03€ 475€ 695
17/03 t/m 26/05€ 525€ 750
02/06 t/m 30/06€ 550€ 775
07/07 t/m 22/09€ 575€ 795
29/09 t/m 27/10€ 550€ 775
03/11 t/m 15/12€ 525€ 750
Prijzen per persoon (kerst & nieuwjaar 2024 al volgeboekt)

Inbegrepen:

  • 8-daagse Paradores autorondreis volgens programma
  • 7 overnachtingen op basis 2 pers. kamer in aangegeven Paradores
  • 7  keer ontbijtbuffet of halfpension
  • Nederlandse routebeschrijving en informatie

Niet inbegrepen:

  • uw vliegreis / boek hier GOEDKOPE VLUCHTEN
  • uw autohuur / kijk hier voor VOORDELIGE AUTOHUUR
  • brandstofkosten en tolwegen
  • eventuele toeslag halfpension
  • overige maaltijden, entreegelden
  • toeslag 1-persoonskamer

LET OP: Deze Paradoresreis is alleen aankomst op zondag voor aangegeven prijzen. Wanneer u op een andere dag wenst aan te komen of tijdens de reis wilt verlengen gelden hogere prijzen. Echter, u kunt deze reis eventueel aanpassen of verlengen of deel uit laten maken van een andere autorondreis! Gezien de grote vraag voor deze aanbieding is deze altijd even op aanvraag, u hoort binnen enkele uren of deze reis beschikbaar is.

Na het versturen van dit aanvraagformulier nemen we persoonlijk binnen 24 uur contact met u op over de mogelijkheden. De aanvraag is vrijblijvend en aan verandering onderhevig.

KLIK HIER om naar de autoverhuur pagina te gaan.

KLIK HIER om naar SkyScanner te gaan