Zoek

Parador de Santo Estevo ****

Dit verbouwde klooster is gelegen in de regio Ribeira Sacra, bij de rivieren Miño en Sil. Het beschikt over een prachtige spa en een mooie centrale binnenplaats. Regionale gerechten worden geserveerd in de fraaie eetzaal en u kunt lekker ontspannen in de tuinen.

Het monumentale Benedictijnse klooster dateert uit de 10e eeuw en is op een prachtige wijze omgebouwd tot een chique, uniek en luxueus hotel met een echte Parador-stijl. Het klooster biedt historische elementen, zoals stenen bogen, gesneden kozijnen en 3 barokke, Romaanse en Renaissance kloostergangen.

De kamers zijn uniek en elegant ingericht en sommige bieden uitzicht over de rivier de Sil en het omliggende landschap. Ze zijn verdeeld over de 3 verschillende kloostergangen.

Op het terras van het restaurant van het Parador de Santo Estevo kunt u dineren in echte Spaanse stijl, heerlijke regionale gerechten proberen en genieten van het uitzicht op het bos. Daarnaast kunt u ook kiezen voor verse ingrediënten, die gevangen zijn in de rivier en bij de kust van Galicië.

Er is ook een café in een van de kloostergangen, evenals een 2e terras en lounges.

U kunt een bezoek brengen aan het mooie wellness-centrum van Parador de Santo Estevo, dat de perfecte combinatie biedt tussen een middeleeuwse omgeving en een moderne kijk op optimale ontspanning. In de spa kunt u terecht voor diverse behandelingen, massages en thermische sessies.