Zoek

Parador de Lerma ****

Deze imposante Parador de Lerma ziet u al van ver liggen! Het is een opvallend 17e-eeuws paleis dat is omgebouwd tot een uniek hotel. Het beschikt over een populair restaurant waar een grote verscheidenheid aan traditionele, regionale gerechten met moderne accenten geserveerd wordt. Er is ook gratis Wifi beschikbaar.

De Parador de Lerma heeft een prominente plaats in deze charmante stad gelegen aan het grote plein van het dorp. Het is voorzien van een grote centrale binnenplaats en is ooit gebruikt door koning Felipe III.

De ruime kamers van Parador de Lerma zijn klassiek ingericht. Ze beschikken over antieke meubels en terracotta tegelvloeren. Verder zijn ze allemaal uitgerust met een televisie en airconditioning.

Het restaurant van Parador de Lerma is gevestigd in een origineel deel van het gebouw met een groot gewelfd plafond en schilderijen aan de muren.

In het kleine stadje Lerma zijn veel gebouwen uit de 16e eeuw behouden gebleven. U vindt er een aantal goede restaurants. Lerma is ook ideaal voor een bezoek aan de stad Burgos, die op slechts 30 km afstand ligt. Covarrubias en Santo Domingo del Silos bevinden zich ook vlakbij.