Search

Parador Sos del Rey Católico ****

Het tijdschrift National Geographic heeft de ‘mooiste kleine middeleeuwse dorpen van Spanje die het waard zijn om te ontdekken’ gekozen. Dorpen met geplaveide straatjes, ommuurde historische centra en oude kloosters en paleizen waar je bovendien een Parador zult vinden.

Deze statige Parador ligt in het centrum van deze charmante middeleeuwse stad en was eens een Aragonees herenhuis. Het heeft prachtige interieurs, waaronder een fantastisch restaurant met een selectie verfijnde wijnen.

Geniet bij het Parador Sos del Rey Católico van de authentieke, rustieke inrichting die perfect vermengd is met luxe en glamour. De uitnodigende lounge heeft robuuste, houten pilaren en een inrichting die doet denken aan de tijd dat het gebouw nog een adellijk huis was. Kom lekker even bij op het openluchtterras met een verfrissend drankje en een praatje met vrienden

Dineer in het elegante restaurant dat een keur aan prachtig gepresenteerde traditionele gerechten serveert. Vergeet daarbij niet de verfijnde Spaanse wijn. ’s Avonds kunt u ontspannen met een drankje in de bar van het hotel.

De Parador Sos del Rey Católico heeft een eigen toren en een aantal prachtige tuinen waardoor u maximaal kunt genieten van het buitenleven.

Sos del Rey Católico is de geboorteplaats van Ferdinand II van Aragón, die trouwde met Isabel I van Castilla om het meest invloedrijke koninklijke paar te vormen in de Spaanse geschiedenis.