Search

Parador de Gijon ****

Deze kleinschalige 4 sterren Parador, ‘Molino Viejo’ is ondergebracht in een 100 jaar oude molen in het Park van Isabella de Katholieke. In de tuin is een grote vijver waar een romantische sfeer hangt. Het strand van San Lorenzo is vlakbij. De Parador ligt, op één van de mooiste plekjes van de stad naast het voetbalstadion van Gijon.

De afstand naar het centrum is ca. 1,5km. Oviedo bevindt zich op ca. 30 km en u kunt deze stad bereiken langs de route van de gotische kathedralen. Een bezoek aan Gijón met de merkwaardige Romeinse thermen van Campo Valdés, het archeologische park en de Palacio de Revillagigedo is zeer de moeite waard. U kunt er ook voor kiezen (via beide kanten van Gijon) een rit maken langs de prachtige Costa Verde met aangename kustplaatsjes als Tazones, Lastres en La Isla en Ribadesella waar de grotten van Tito Bustillo met prachtige muurschilderingen kunnen worden bewonderd. Op 12 km afstand ligt een golfbaan.

Uw kamer:
De standaardkamers bieden zicht op de tuin of op het voetbalstadion. De kamers in het historische gedeelte van de Parador verschillen van de andere standaardkamers qua grootte en bieden zicht op het park. Alle kamers van de Parador beschikken over parket, telefoon, airco, TV, Canal+, satellietkanalen, minibar en kluisje. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet.

Faciliteiten:
Het hotel heeft een receptie, lift, bar/cafetaria, salon, airconditioning, winkeltje, en tuin met speeltuin. Vlakbij is onbewaakte parkeergelegenheid. Het uitstekende restaurant serveert gerechten waaronder de beroemde ‘Fabada’ (bonen met Asturische varkensworstjes en bloedworst) en vis in cider.