Search

Parador de Bielsa ***

Deze moderne 3 sterren Parador is prachtig gelegen in het Ordesa Nationaal Park waar de natuur adembenemend is. De Parador ligt aan de westkant van het Ordesa natuurreservaat in de Pyreneeën. Dit deel van de Pyreneeën staat op de Werelderfgoedlijst van de Unesco en is bekend om zijn zuivere lucht; de Monte Perdido (met een hoogte van 3355 m. de drie na hoogste berg van de Pyreneeën) ligt nl vlakbij. Het heldere water in de rivier de Cinca draagt ook bij aan een gezonde omgeving. In het interieur is veel hout verwerkt dat een link legt met het omringende natuurschoon. Houten vloeren, – wanden, balkenplafonds en houten pilaren versterken dit gevoel.

Uw kamer:
De houten afwerking in de kamers zorgt voor een warme sfeer die nog eens wordt versterkt door het prachtige uitzicht vanuit de kamers op de omringende natuur. Alle kamers hebben telefoon, TV, Canal+, satellietkanalen, minibar en kluisje.

Faciliteiten
Het hotel heeft een receptie, lobby, bar, winkeltje, lift en een tuin en parkeergelegenheid. Het ontbijt is in buffetvorm. Het restaurant staat bekend om zijn regionale specialiteiten zoals ‘migas aragonesas’ (gefrituurde broodkruimels met varkensvlees), forel ‘a lo fino’ (met uien, spek en cognac), everzwijnbout en ‘Teriscas de Aragón’ (peren met chocolade).