Zoek

Parador La Granja ****

Deze luxueuze Parador is gelegen in de vorstelijke omgeving van La Granja. Het is gevestigd in een gebouw dat oorspronkelijk gebouwd was als onderkomen voor de kinderen van Koning Carlos III. Breng een bezoek aan dit hotel en ervaar de historie van de indrukwekkende paleis zelf.

U kunt Parador de La Granja als uitvalsbasis gebruiken om een bezoek te brengen aan het schitterende, barokke paleis en de tuinen van La Granja de San Ildefonso. Dit complex ligt in de bergen van Guadarrama, 80 km ten noorden van Madrid. Het is al sinds de 18e eeuw een woning van de Spaanse koninklijke familie.

Profiteer van moderne faciliteiten die de historische ligging van het hotel vervolmaken. Zo vindt u hier een prachtig zwembad op het dak, een overdekt spa-zwembad en eigentijds ingerichte lounges. Het zorgvuldig gerenoveerde interieur heeft, zonder afbreuk te doen aan de authentieke charme van het gebouw, een stijlvol, modern tintje aan het complex gegeven.

De grote serre van het gebouw biedt onderdak aan het restaurant. Dit chique restaurant serveert moderne interpretaties van echte Castiliaanse gerechten.