Parador de Malaga Golf ****

Deze Parador ligt met zijn mooie aangelegde tuinen en golfbanen. De Real Club Campo de Málaga, tegenwoordig beter bekend als de Parador de Málaga, een golfclub tussen Torremolinos en Malaga, nabij de luchthaven Malaga.

De Parador is de oudste golfbaan op het Spaanse vasteland en dus ook aan de Costa del Sol. Hij werd ontworpen door de Schotse architect Tom Simpson  die ook de architect was van andere beroemde banen. De Parador werd in 1925 door de Spaanse koning Alfonso III geopend.

Deze Parador combineert geweldig golfen met een authentieke Andalusische sfeer en een fantastisch uitzicht op zee. Geniet van een rondje golf onder de warme mediterrane zon van de Costa del Sol.

Na een rondje in de zon kunt u zich verfrissen met een duik in het buitenzwembad. Daarna kunt u naar het restaurant om de heerlijke lokale specialiteiten te proberen.

Het hotelgebouw zelf is een goed voorbeeld van Andalusische architectuur. Het interieur zit vol met modieuze, eigentijdse designelementen die een uniek gevoel creëren. Er is een seizoensgebonden buitenbad aanwezig. Het winkelcentrum Plaza Mayor ligt op 500 meter van de accommodatie, en het centrum van Málaga bevindt zich op 10 km afstand. De luchthaven van Málaga is 4 km verderop.

Bijzonderheden: hoewel dichtbij de luchthaven van Malaga heeft u daar geen/weinig last van,