Zoek

Parador Cervera de Pisuerga ***

Het Parador de Cervera de Pisuerga bevindt zich boven op een beboste heuvel met uitzicht op een meer. Dit hotel ligt midden in een schitterende natuur en vormt de ideale plek voor een vredig uitje op het platteland van Castilië.

Vanaf het Parador de Cervera de Pisuerga hebt u een mooi uitzicht over de meren van het Ruesga Reservoir, het Picos-gebergte, en over het natuurpark Fuentes Carrionas, dat om het hotel heen ligt. U kunt ten volste genieten van dit prachtige landschap terwijl u lekker ontspant op het comfortabele terras van dit stijlvolle hotel.

Het Parador de Cervera de Pisuerga vormt een ideale uitvalsbasis voor een verkenning van deze schitterende omgeving en de goed behouden Romaanse kunstwerken. Vervolgens kunt u in het restaurant van het hotel terecht voor een stevige maaltijd of heerlijke traditioneel Castiliaanse gerechten. Het interieur van het hotel met natuurlijke kleurstellingen, houten balken en lambrisering is volledig in harmonie met de landelijke omgeving. De grote ramen bieden een spectaculair uitzicht op het platteland.