Canarische Eilanden

Deze nieuwgebouwde Parador is ideaal voor wie van rust en ontspanning houdt. Met het schitterende uitzicht op enerzijds de oceaan en anderzijds de hoge bergen (de Bonanza rots), voel je je klein en nietig in dit decor. Het hotel heeft nette kamers met een klassieke inrichting. Wordt wakker van het ruisen van de zee, ga ‘s ochtends zwemmen in de zee voor het hotel, geniet van de rust en ruimte. U gaat naar dit eiland toe als u houdt van rust en ruimte, van wandelen en uzelf goed kunt vermaken. En als u gelijktijdig in een lekker hotel wilt logeren, zult u zich hier snel thuis voelen.

 

Ligging:
De Parador ligt op het Canarische Eiland El Hierro (in het Nederlands ook wel ‘Ferro’ genoemd), dat de kleinste populatie heeft van de Canarias. Ooit werd het eiland gezien als de meest westelijke grens van de wereld. De Parador ligt op het raakvlak van de zee en vulkanische bergen. In de omgeving van het hotel kunt u prachtige wandelingen maken en diverse watersporten beoefenen. Op dit eiland zijn er practisch geen zandstranden. Valverde, de hoofdstad van het eiland, ligt op 20 km afstand. Ook beschikt El Hierro over een klein vliegveld. Verder is het per boot bereikbaar vanaf Puerto de los Cristianos in het zuiden van Tenerife.

Faciliteiten:
Het hotel heeft een receptie, lobby, bar, airconditioning, en een schitterende tuin met zwembad en speeltuin. Verder is er een sauna, een Turks bad en een fitnessruimte. Rondom het hotel is een openbare, onbewaakte parkeergelegenheid. Het ontbijt is in buffetvorm. Het restaurant serveert vooral op vis en schaaldieren is gebaseerd gerechten en typische soepen bereid met kaas van El Hierro.

Kamers:
De stijl van inrichting van de kamers is klassiek en koloniaal. ‘s nachts valt u in slaap op het geluid van de ruisende golven. Alle kamers hebben telefoon, TV (Canal+, satellietkanalen), kluisje en minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet. De Parador is het hele jaar geopend en heeft 48 kamers.


Grotere kaart weergeven

KANTOOR AMSTERDAM
 • FD TRAVEL GROUP B.V.
 • Passeerdersgracht 4-4
  1016 XH Amsterdam
 • +31 020 894 3135
HOOFDKANTOOR MADRID
 • FD TRAVEL GROUP
 • Calle de la Union 8 (4-1)
  28013 MADRID (Palacio)
 • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
 • FD TRAVEL GROUP
 • Calle Oliva 984
  03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
 • +34 966 764 957

Alle 120 stijlvolle kleinschalige Paradores zijn het HELE jaar open, u bent van harte welkom!

Vroegtijdig boeken en gratis annuleren/wijzigen is altijd mogelijk tot 15 dagen voor aankomst.

Voor zomer 2021 gelden onderstaande afwijkende voorwaarden:
-géén aanbetaling (u kunt annuleren of omboeken om welke reden dan ook!))
-4 weken voor vertrek contacten wij m.b.t betaling,  annuleren zonder kosten of andere datum
-bij wél doorgaan kunt u de reissom aan ons voldoen, u kunt dan tot 15 dg alsnog voor vertrek gratis annuleren
-bij annulering krijgt u dan de betaalde reissom direct per bank teruggestort (geen  vouchers!)

Indien vragen, laat het ons weten!