Search

Parador La Seu D’Urgell ****

Parador La Seu d’Urgell is een oud klooster in de Pyreneeën. De lichte kamers zijn een groot contrast bij het verdere interieur dat eeuwenoude details bevat gerelateerd aan het vroegere klooster. Het zwembad, solarium en de aantrekkelijke kamers maken van dit hotel een goede keus als accommodatie en als startpunt om de adembenemende omgeving van de Catalaanse Pyreneeën te ontdekken.

Ligging:
De parador ligt naast de Romaanse kathedraal van La Seo D’Urgell in het historische gedeelte van de stad. De parador is ideaal gelegen voor natuurliefhebbers die in de Catalaanse Pyreneeën hun hart op kunnen halen. Andorra ligt op korte afstand, de luchthaven van Barcelona ligt op ca 200 km, de afstand naar het station bedraagt ca 50 km.

Faciliteiten:
Uitstekend restaurant serveert gerechten waaronder warme salade met eend en kaas, gegrilde slak en groente. Tevens is er een lift, winkel, vergaderzaal, mogelijkheid valuta wisselen en golf op ca 6 km afstand.

Kamers:
De kamers zijn onderverdeeld in 6 eenpersoonskamers, 60 tweepersoonskamers met losse bedden, 12 tweepersoonskamers met tweepersoonsbedden en 1 kamer met slaapbank. De lichte en smaakvol ingerichte kamers zijn voorzien van alle moderne comfort waaronder telefoon, verwarming, airconditioning, televisie, canal plus, internetaansluiting, satelliet tv, kluisje, muziek en minibar. Er zijn 79 kamers.

Geschiedenis:
De parador was vroeger een klooster dat gebouwd is tijdens de Renaissance.