Zoek

Parador de Siguenza ****

Het tijdschrift National Geographic heeft de ‘mooiste kleine middeleeuwse dorpen van Spanje die het waard zijn om te ontdekken’ gekozen. Dorpen met geplaveide straatjes, ommuurde historische centra en oude kloosters en paleizen waar je bovendien een Parador zult vinden.

De Parador wordt ook genaamd Castle of the Bischops of Siguenza en is gevestigd in een goed bewaard gebleven Arabisch fort uit de 12de eeuw en biedt magnifieke accommodatie voor iedereen die de historische regio van Castilla La Mancha wil gaan ontdekken.

Geniet van een ontspannende wandeling door de tuinen van Parador de Turismo de Siguenza, of verblijf in de koele, geplaveide binnenplaats van het hotel. U kunt ook genieten van de schitterende architectuur die dit gebouw te bieden heeft en een bezoekje brengen aan de eigen 13de-eeuwse Romaanse kapel en de indrukwekkende gangen.

Dineer in stijl in het restaurant van het hotel, waar u kunt proeven van traditionele gerechten in de prachtige kamer met stenen muren en bogen. Er zijn glutenvrije en vegetarische menu’s beschikbaar.

De hotelkamers zijn uitgerust met meubels in Castiliaanse stijl en zijn rustige ruimtes waar u kunt rusten. Het hotel is officieel aangepast voor gasten met beperkte mobiliteit.