Search

Parador de Pontevedra ****

Dit indrukwekkende 16e-eeuwse stijlvol herenhuis ligt in het historische hart van Pontevedra en is klassiek ingericht in echte Parador-stijl met een elegant restaurant waar heerlijke, regionale cuisine geserveerd wordt.

Parador de Pontevedra was vroeger de residentie van graaf Maceda en is fraai gerenoveerd waarbij zijn vroegere glorie behouden is gebleven. Het pand is gebouwd met robuust, lokaal steen en wordt omringd door mooi aangelegde tuinen en een groot zonneterras.

Neem de gebeeldhouwde, stenen trap naar de kamers met een adellijke ambiance dankzij de antieke inrichting en de weelderige stoffen. Ontspan in de stijlvolle lounge en blijf op de hoogte van het nieuws met de kranten of via het draadloos internet.

Verken de rustieke kust van GaliciĆ« en ontdek de vele baaien en stranden – ideaal voor wandelingen langs de kust en om te zwemmen in de Atlantische Oceaan. Het is ook mogelijk een wandeling te maken door de betoverende straten van Pontevedra en langs de lokale winkels, bars en restaurants, waar karakteristieke tapas geserveerd worden.