Zoek

Parador de Monforte de Lemos ****

Parador de Monforte de Lemos is gevestigd in een 17e-eeuws benedictijnenklooster op het hoogste punt van de stad Monforte de Lemos, in het noorden van Galicië. In het elegante restaurant worden gerechten met wild uit de omgeving geserveerd.

Parador de Monforte de Lemos is gebouwd rond de hoofdgalerij van het klooster en beschikt over luxe, ruime en goed verlichte kamers. Het hotel is zorgvuldig ingericht in overeenstemming met de neoklassieke stijl van het Monforte de Lemos.

U kunt een wandeling maken door de mooie tuinen van de accommodatie en ’s zomers een duik nemen in het buitenzwembad. U kunt genieten van een goed boek op het aangename, overdekte terras met uitzicht op de tuin van Parador de Monforte de Lemos. Daarnaast kunt u in de hot tub van het hotel ultiem ontspannen na een training in de sportschool.

Het hotel biedt een panoramisch uitzicht op de stad en de omgeving. U kunt een bezoek brengen aan het prachtige platteland van de regio Ribeira Sacra in Galicië, met rijk natuurlijk en monumentaal erfgoed.