Zoek

Parador de Jaén ****

Dit 18e-eeuwse kasteel ligt magnifiek op de top van de heuvel Santa Catalina en is onlangs gerenoveerd, waarbij de enorme stenen muren en veel historische elementen behouden zijn gebleven om u te laten genieten van een authentiek verblijf in Jaén.

In het Parador de Jaén waant u zich in de 18e eeuw dankzij de originele kenmerken van de accommodatie. Als u omhoog kijkt, ziet u het gewelfde plafond met houten balken. Overal vindt u prachtige tegelvloeren. De betoverende inrichting van deze historische accommodatie is in volledige harmonie dankzij het gebruik van klassieke meubels met Arabische invloeden.

Geniet van de zon, die in deze streek het hele jaar door schijnt, en neem een verfrissende duik in het seizoensgebonden buitenbad van het Parador de Jaén.

De Parador heeft een mooie en grote receptie, verschillende bars en restaurants met indrukwekkende kroonluchters. De eetzaal heeft een typisch Arabisch karakter. Hier kunt u vele traditionele lekkernijen proeven zoals gevarieerde soepen en salades uit de regio
Tevens heeft de Parador een mooi buitenzwembad waarvan u kunt genieten en tevens het mooiste uitzicht heeft.