Midden Spanje

Deze unieke parador is een voormalig paleis op slechts 11 km afstand van Segovia, een wereld erfgoed in het hartje van Sierra de Guadarrama. Het restaurant van de Parador heet Judiones de la Granja en is ingericht in lokale, Castiliaanse stijl.

granja04

Ligging:
La Granja is gevestigd in het zuidelijk gedeelte van Segovia. In de gebergte van Guadarrama. De aftand tot Madrid is 98 km. Segovia ligt op 11 km

Faciliteiten:
Uitstekend restaurant dat typische streekgerechten serveert waaronder lam, kalfsvlees en bonen. In de winter staan er wildgerechten op de kaart. ’s Ochtends wordt u een ontbijtbuffet aangeboden. Verder vindt u er een bar, zwembad., Wellness Spa, telefoon, restaurant, 2 persoonskamers, televisie, pinautomaat, kluis en 6 verschillende vergaderzalen.

Kamers:
De comfortabele en vaak ruime kamers zijn voorzien van een telefoon, TV, kluisje en minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet. Aantal kamers: 122

Verzorging:
U verblijft op basis logies met ontbijtbuffet.
Toeslag half- en volpension op aanvraag!

Geschiedenis:
De nieuwe parador van la Granja (geopend in 2007) is een vaste stek van de rijke architect van Real Sitio. De parador van La Granja bestaat uit twee gebouwen. Het eerste gebouw is het hotel, waar de kamers zich bevinden, genaamd de Casa de los Infantes oftewel het Kinderhuis dat in de 18e eeuw gebouwd is in opdracht van Carlos III . Dit gebouw heeft hij gemaakt voor prinses Gabrielle en Antonio.

Het tweede gebouw is de Cuartel general de la Guardia de Corps. Hier is het moderne conferentie gedeelte gevestigd. Deze exclusieve locatie heeft 17 conferentiezalen met verschillende capaciteiten.


Grotere kaart weergeven

KANTOOR AMSTERDAM
HOOFDKANTOOR MADRID
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle de la Union 8 (4-1)
    28013 MADRID (Palacio)
  • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle Oliva 984
    03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
  • +34 966 764 957