Midden Spanje

Deze moderne Parador ligt in exotische tuinen en naast de stranden van de Middellandse Zee. Het beschikt over een fantastisch buitenzwembad en heerlijke eetgelegenheden.

 

U kunt zonnige middagwandelingen maken in de charmante tuinen van het Parador Jávea. Op deze exotische locatie in het zuiden van Spanje kunt u siësta houden in de schaduw van de palmbomen en de heldere kleuren van de bougainville bewonderen.

Faciliteiten:
Grote receptie met comfortabele bankstellen, bars, Spa & Health Center, mooie zwembaden in de tropische tuinen.
In het restaurant van het Parador Jávea kunt u typische gerechten met verse vis, rijstgerechten en mediterrane gerechten uitproberen. Het terras van het restaurant is een prachtige plek om van het uitzicht te genieten tijdens een diner met vrienden.

In de zomer kunt u afkoelen in het buitenzwembad en genieten van het mooie uitzicht over de baai. U kunt bij het hotel informeren wanneer het zwembad geopend is.

Kamers:
Het Parador de Jávea heeft ruime kamers die zijn ingericht in een frisse en moderne stijl. Sommige kamers hebben een balkon met uitzicht op zee. De kamer is gedecoreerd met plant- en bloemmotieven.

Gesloten/renovatie:
De Parador de Javea is gesloten voor renovatie van 27/02/2022 t/m 29/02/2024

 


Grotere kaart weergeven

KANTOOR AMSTERDAM
HOOFDKANTOOR MADRID
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle de la Union 8 (4-1)
    28013 MADRID (Palacio)
  • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle Oliva 984
    03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
  • +34 966 764 957