Zuid Spanje

Deze moderne Parador, ‘El Adelantado  ligt in het Nationaal Park van Cazorla. Het is een parel voor natuurliefhebbers. De Parador is gebouwd is de stijl van een typisch Andalusisch landhuis waar u op dagen met minder goed weer voor de open haard kunt genieten van een goed glas wijn.

Ligging:
De Parador ligt in het Nationaal Park van Cazorla en is omgeven door bos waar veel herten, beren en steenbokken leven. De omgeving is werkelijk adembenemend met de Canada de las Fuentes en de watervallen van Linarejos. De Parador ligt aan het eind van een ca. 28 kilometer lange weg door de bergen in het Sacejo gebied. In de omgeving is er mogelijkheid om te wandelen, fietsen, jagen en vissen.

Voor een bezoek aan musea of kloosters kunt u het plaatsje Cazorla aandoen dat op ca. 24 km afstand ligt. Ook treft u hier het begin van de Guadalquivir rivier. Verder kunt u een bezoek brengen aan de Middeleeuwse stadjes Baeza en Úbeda (beide op ca. 75 km afstand en een bezoek meer dan waard). Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan het wereldberoemde Alhambra in Granada dat op ca. 140 km afstand ligt.

Kamers:
Alle kamers hebben telefoon, TV, satellietkanalen, minibar, kluisje en verwarming.

Faciliteiten:
Het hotel heeft een receptie, lobby, bar, winkeltje, airconditioning, tuin met speeltuin en een zwembad van waaruit men een schitterend uitzicht heeft over het natuurreservaat. Er is een uitstekend restaurant, waar in het jachtseizoen wild zwijn in rode wijn en gegrilde hertenbiefstukjes geserveerd worden. De ‘Pipirrana’ (salade van pepers, komkommer, uien en tomaat) smaakt hier heerlijk bij. Rondom het hotel kan geparkeerd worden (onbewaakte plaatsen).


Grotere kaart weergeven

KANTOOR AMSTERDAM
HOOFDKANTOOR MADRID
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle de la Union 8 (4-1)
    28013 MADRID (Palacio)
  • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle Oliva 984
    03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
  • +34 966 764 957