Zuid Spanje

Gelegen aan het prachtige plein van Arcos, dichtbij de indrukwekkende kerk van Santa Maria, het hertogelijk kasteel uit de 15e eeuw en het stadhuis uit 1634 en biedt een adembenemend uitzicht over het omringende Andalusische landschap en de rivier de Guadalete, die onderlangs het plaatsje stroomt. Arcos de la Frontera behoort tot de ‘Pueblos Blancos’ (de witte dorpjes) van Andalusië en ligt in het gebied van Guadalete.

Faciliteiten:
Het hotel heeft een receptie, lobby, bar, lift, winkeltje, airconditioning en een openbare parkeergelegenheid op het pleintje vóór de Parador. Het restaurant serveert streekgerechten zoals ‘Urta roteña’ (vis met groenten) of ‘Rabo de toro’ (ossenstaart met groenten in wijn gestoofd). Het hotel ligt in het centrum van Arcos waardoor u ’s avonds het centrum in kunt gaan voor een avondwandelingetje en een drankje op een gezellig terras.

Kamers:
Alle kamers zijn voorzien van telefoon, TV, Canal+, satellietkanalen, kluisje en minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet. Totaal aantal kamer: 24.

Verzorging:
U verblijft op basis logies met ontbijtbuffet
Half-of volpension mogelijk (op aanvraag)

Geschiedenis:
Deze Parador was vroeger een paleis, de Casa de Corregidor. Een Corregidor was een ambtenaar die door de koning benoemd werd en een functie had die vergelijkbaar is met onze burgemeester. Het gebouw is een mengelmoes van Moorse en Andalusische bouwstijl hetgeen vooral tot uiting komt in het houten traliewerk, de witte muren en de patio met Andalusisch tegelwerk.


Grotere kaart weergeven

KANTOOR AMSTERDAM
HOOFDKANTOOR MADRID
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle de la Union 8 (4-1)
    28013 MADRID (Palacio)
  • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle Oliva 984
    03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
  • +34 966 764 957