4-daags arrangement Kunstschatten van Andalusië

Andalusië proeven kan tijdens deze korte reis, waarbij u de mogelijkheid heeft de schitterende steden van Sevilla en Cordoba te bezoeken!

Dag 1: zondag: Carmona
Gelegen op de vruchtbare vlaktes van de rivier de Corbones, Carmona is een stad bekend om zijn monumenten en de kenmerken van verschillende culturen die er in haar lange geschiedenis hebben geleefd. Kerken, paleizen en stadsmuren maken deel uit van het belangrijke artistieke erfgoed die is terug te vinden in het historisch centrum van de stad, gedomineerd door het indrukwekkend beeld van de Arabische vesting, het Alcázar del Rey Don Pedro.

Het is de locatie, op slechts een paar kilometer van Sevilla (Ishbilya). Hier kunt u de enorme monumentale en artistieke erfgoed van deze stad zien, zoals het Real Alcázar, welke Abed al-Rhaman III begon met de bouw in het jaar 913. Ook interessant in de stad Sevilla zijn de immense kathedraal, de Giralda, de Torre del Oro, evenals de vele recreatieve activiteiten die worden aangeboden in Sevilla. U verblijft, vlakbij Sevilla in de Parador de Carmona.

Dag: 2 en 3 dinsdag en woensdag: Cordoba
Córdoba was de droom van de kaliefen, de hoofdstad van het Omeya kalifaat en het centrum van West-islamitische wijsheid in deze periode. In deze stad en de omgeving kunnen we al de pracht en praal van deze cultuur, monumenten en plaatsen ontdekken, zoals de moskee-kathedraal en de Medina Azahara.

Andere interessante bezienswaardigheden zijn de Synagoge, de stadsmuren, de Romeinse brug, de Koninklijke Stallen, en veel interessante musea, zoals het Julio Romero de Torres Museum, het Archeologisch Museum, de Bull Fighting Museum en het Museum voor Schone Kunsten. Deze route is één van de meest complexe met rijke paden en wegen rond de stad en toont u bezienswaardigheden gevuld met charme en sensualiteit. U verblijft in Parador de Córdoba.

vertrek op zondag2 pers kamer2 pers kamer
2023ontbijtbuffethalfpension
01/01 – 22/01€ 195€ 295
29/01 – 26/03€ 205€ 310
02/04 – 25/06€ 220€ 330
02/07 – 27/08€ 250€ 360
03/09 – 29/10€ 215€ 325
05/11 – 17/12€ 195€ 295
Prijzen per persoon / Paradores kunnen gesloten zijn vanwege renovatie.

Inbegrepen:

  • 4-daags arrangement in bovenstaande Paradores
  • 3 overnachtingen op basis 2 pers. kamer met ontbijtbuffet

Niet inbegrepen:

  • uw vliegreis / boek hier GOEDKOPE VLUCHTEN
  • uw autohuur / kijk hier voor VOORDELIGE AUTOHUUR
  • overige maaltijden
  • tolwegen, parkeergelden en lokale taxen
  • eventuele 1-persoonskamertoeslag

Bijzonderheden:
Dit zijn vaste arrangementen die we hebben samengesteld met de Paradores, als kennismakingspakket.
Afwijkingen voor deze tarieven zijn niet mogelijk! Altijd aankomst op zondag, nooit in het weekend en op vaste aankomstdagen. U kunt wel uw arrangement verlengen voor of na deze 4-daagse reis in Paradores of andere (charme) hotels.

Houdt u rekening met beperkte plaats voor deze speciale arrangementen, waarbij vroegtijdig reserveren is aanbevolen.

Aanvraagformulier

Na het versturen van dit aanvraagformulier nemen we persoonlijk binnen 24 uur contact met u op over de mogelijkheden. De aanvraag is vrijblijvend en aan verandering onderhevig.