Parador de Lorca ****

Deze moderne Parador de Lorca, ligt op het terrein van het kasteel van Lorca. U verblijft dicht bij een archeologische vindplaats met ruïnes uit de 10e eeuw. Deze accommodatie beschikt over een spa en een gratis binnenzwembad. U kijkt uit op de stad.

Alle lichte kamers hebben een chic interieur met sfeerverlichting. Wifi is gratis. Vanuit elke kamer kijkt u mooi uit op de omgeving. U vindt er ook een minibar, een kluisje en een plasma-tv met satellietzenders. Er is een privébadkamer aanwezig.

’s Ochtends wordt er een ontbijtbuffet verzorgd. Op het menu van het restaurant staan authentieke streekgerechten, bereid met lokale producten en geserveerd met exclusieve wijnen. Verder kunt u terecht in de bar of gebruikmaken van roomservice.

Het kasteel van Lorca werd in 1931 uitgeroepen tot een monument van cultureel belang. U treft er onder meer islamitische gebouwen aan uit de 10e eeuw, een synagoge en eeuwenoude muren. Ter plekke kunt u ook toegangskaarten kopen voor de archeologische vindplaats. Bovendien kunt u gratis parkeren bij het hotel. Per auto rijdt u in 35 minuten naar Águilas en de stranden. De stad Murcia bevindt zich op 50 minuten rijafstand van Parador de Lorca