Noord Spanje

Deze Parador ligt op een ideale locatie vanwaar u het middeleeuwse stadje Sos del Rey Católico kunt bezoeken. De gehele stad is Historisch Monument. Hier is de koning van Aragón, Ferdinand I de Katholieke in 1479 geboren. De Aragonese en Navarrese uitlopers van de Pyreneeën zijn vlakbij. Het Palacio de Sada, tegenwoordig gemeentehuis, en de middeleeuwse markthallen trekken in het bijzonder de aandacht. De crypte van de kerk San Esteban bevat mooie gekleurde fresco’s. In het klooster Nuestra Senora de Valentunana is een merkwaardige verzameling van overzeese voorwerpen, meegebracht door de missionarissen. U kunt prachtige bergwandelingen maken en ook kanoën of zeilen. Zelfs zeilzweefvliegen behoort tot de mogelijkheden. De afstand naar de luchthaven bedraagt ca. 50 km.

 

Faciliteiten:
Het interieur van het hotel is ingericht met meubelen van het Castiliaanse hof, terwijl als contrast kleurige accenten gegeven zijn. Het heeft een receptie, bar, internetaansluiting, lift, garage, airconditioning en onbewaakte parkeerplaatsen. Ook ligt er een mooi aangelegde tuin naast. Het ontbijt is in buffetvorm. In het restaurant, met prachtig uitzicht op de vallei, serveert men als specialiteit ‘Ternasco a la aragonesa’ (geroosterd zuiglam met keurmerk). Ook vindt u op de kaart ‘Pochas de Sangüesa’ (gestoofde bonen) en ‘Bacalao al ajo arrierio’ (stokvis met pepertjes, aardappelen en ui). Als dessert is perzik in wijn aan te bevelen.

Alle kamers zijn voorzien van alle comfort, zoals telefoon, TV, (Canal+, satellietkanalen), kluisje en minibar. Aantal kamers: 66

Verzorging:
U verblijft hier op basis logies met ontbijtbuffet.
Toeslag half-en volpension op aanvraag.

Geschiedenis:
Gelegen in een adellijk huis met typisch Aragonese stijl. Het is kort geleden geheel gerestaureerd. Opvallend zijn de vierkante donjon, de ver uitstekende balkons en de galerijen met houten balustraden.


Grotere kaart weergeven

 

 

KANTOOR AMSTERDAM
 • FD TRAVEL GROUP B.V.
 • Passeerdersgracht 4-4
  1016 XH Amsterdam
 • +31 020 894 3135
HOOFDKANTOOR MADRID
 • FD TRAVEL GROUP
 • Calle de la Union 8 (4-1)
  28013 MADRID (Palacio)
 • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
 • FD TRAVEL GROUP
 • Calle Oliva 984
  03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
 • +34 966 764 957

Reserveer nu voor winter en zomer 2022 in de stijlvolle unieke Paradores!
Veelal nu nog met 55+ korting, vroegboek-korting, gratis nachten en Amigo-card voordelen!
Momenteel zijn 2022 prijzen nog gelijk aan die van 2021!

Voor 2021 en 2022 gelden onderstaande afwijkende voorwaarden:
-géén aanbetaling voor 2022, gratis annuleren tot 4 weken voor aankomst

Zie ook voor WINTERZON onze Paradores op 5 van de Canarische Eilanden (klik)