Zuid Spanje

Deze ligt in het aristocratische en monumentale gedeelte van de stad Úbeda, op het plein waar vele gebouwen uit de Renaissance stammen en naast één van de mooiste gebouwen van de stad, de Sacra Capilla de el Salvador. De kerk Santa Maria de Reales Alcazares is gebouwd op de fundamenten van een Arabische moskee. Baeza, samen met Úbeda behorend tot het werelderfgoed, ligt op ca. 10 km. Ontdek de prachtige landelijke omgeving rond Jáen (ca. 60km), gekenmerkt door immense olijfboomgaarden, en het nationaal park van Cazorla (ca. 70km).

Geschiedenis:
De Parador was voorheen het paleis van Don Fernando Ortego Salido, de Deken van de Sacra Capilla de el Salvador. Het is gebouwd in de 16e eeuw. Het paleis is gerenoveerd in de 17e eeuw en in 1930 werd de Parador er in gevestigd. Een grote restauratie heeft plaatsgevonden in 1942 en wederom in 1947.

Faciliteiten:
In het interieur treft u nog vele Andalusische overblijfselen aan. Er is een receptie, bar, lobby en airconditioning. Het ontbijt is in buffetvorm. In het restaurant serveert men Andalusische gerechten zoals ‘Rabo de Toro al vino de la Loma’ (ossestaart met groenten in rode wijnsaus) en paprika gevuld met patrijs.

Kamers:
De ruime, comfortabele kamers zijn voorzien van alle moderne comfort zoals telefoon, TV (Canal+ en satellietkanalen), kluisje en minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet.

Verzorging:
U verblijft op basis logies met ontbijtbuffet
Toeslag half- en volpension op aanvraag!


Grotere kaart weergeven

KANTOOR AMSTERDAM
HOOFDKANTOOR MADRID
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle de la Union 8 (4-1)
    28013 MADRID (Palacio)
  • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle Oliva 984
    03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
  • +34 966 764 957