Zuid Spanje

Deze ligt op een steile rots nabij zee; het strand is eenvoudig te bereiken door middel van een originele lift. De Parador ligt ideaal om de vele natuurlijke hoogtepunten te bezoeken. Ook het historische centrum van Nerja is interessant. Een absolute aanrader is een bezoek aan de Cueva de Nerja, op 3 km afstand. In deze grot komen bijna alle bekende formaties voor. Ook kunt u duidelijk de ‘misvorming’ herkennen van een aardbeving van 800 000 jaar geleden. In verschillende zalen zijn voorhistorische tekeningen. Frigiliana met zijn joods-moorse historische stadskern ligt op ca. 6km. Ook Malaga (58 km) met het beroemde Picasso museum en Granada (95 km) met het Alhambra zijn vanuit Nerja te bezoeken. De luchthaven ligt op ca 70 km.

Geschiedenis:
Koning Alfonso XII was van mening dat er een Parador moest worden gebouwd in Nerja. Hij hield van het gebied, vooral van de kaap die hij “Balcon de Europa” noemde, het balkon van Europa. Volgens de wens van de koning is de Parador geopend in 1930.

Faciliteiten:
De Parador heeft een receptie, bar, lift, winkeltje, airconditioning en een mooie tuin met zwembad en tennisbaan. In een openbare ruimte is een draadloze internetaansluiting. Er zijn onbewaakte parkeerplaatsen.In het restaurant kunt u genieten van de specialiteit ‘Fritura de pescaitos’ (kleine visjes), ‘Cabrito a la Nerjena’ (geitenvlees in een korstje)

Kamers:
De ruime en lichte kamers zijn decoratief ingericht met een groot terras en uitzicht op zee. Ze zijn voorzien van alle moderne comfort, zoals telefoon, TV, (satellietkanalen), kluisje en minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet.

Verzorging:
U verblijft op basis logies met ontbijtbuffet
Toeslag half- en volpension op aanvraag.


Grotere kaart weergeven

KANTOOR AMSTERDAM
HOOFDKANTOOR MADRID
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle de la Union 8 (4-1)
    28013 MADRID (Palacio)
  • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle Oliva 984
    03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
  • +34 966 764 957