Zuid Spanje

De parador de Mazagon is gelegen in het prachtige Donana Natuur reservaat, omringd door een weelderige tuin en vlakbij het strand. Midden in de Cota Donana, in El Rocío (35 km), vindt jaarlijks met Pinksteren een grote zigeunerpelgrimage plaats. Op 32 km afstand is een golfbaan. De luchthaven van Sevilla ligt op ca 125 km en het dichtstbijzijnde treinstation op ca 24 km.

Faciliteiten:
De Parador heeft een receptie, bar, salons, verwarming, airconditioning, winkeltje, sauna, fitnessruimte, en een binnen- en buitenzwembad in een fraaie tuin, waarin ook speeltoestellen zijn. Bij het hotel is een gelimiteerd aantal onbewaakte parkeerplaatsen. Het ontbijt is in buffetvorm. In het restaurant vindt u zowel vis en schaaldieren als ‘Jabugo’ham en Iberische patés.

Kamers:
De ruime en lichte kamers hebben alle een schitterend uitzicht op zee, waar jachten passeren en schepen aan de horizon verdwijnen. De kamers zijn voorzien van alle moderne comfort zoals telefoon, TV, Canal+, satellietkanalen, kluisje en minibar. De volledig ingerichte badkamer heeft bad of douche en toilet. Aantal kamers: 53

Geschiedenis:
Wanneer u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de reizen van Columbus, moet u zeker niet nalaten de twee belangrijkste herdenkingsplaatsen te bezoeken in La Rábida (16 km). Hier wachtte hij in het Franciscaner klooster Santa Maria de la Rábida in 1491 en 1492 af tot er voldoende geld bijeen was gebracht om zijn reis naar de nieuwe wereld te bekostigen. De tweede herdenkingsplaats is in Palos de la Frontera (18 km) waar Columbus zijn bemanning bijeenbracht.


Grotere kaart weergeven

KANTOOR AMSTERDAM
HOOFDKANTOOR MADRID
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle de la Union 8 (4-1)
    28013 MADRID (Palacio)
  • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle Oliva 984
    03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
  • +34 966 764 957