Noord Spanje

Deze prachtige ‘El Emperador’, uit het jaar 980 brengt u terug in de Middeleeuwen. Metersdikke muren, harnassen en speren. Met een beetje fantasie kan je de ridders door de gangen zien lopen. Gecombineerd met een verhoogde ligging met uitzicht op de zee en de kust net over de grens met Frankrijk, is deze kleinschalige Parador een goede stopover voor wie op weg is naar Noord Spanje of Madrid. Maar ook een langer verblijf hier is zeker aan te bevelen.

 

 

Ligging:
De Parador ligt in het centrum van het oude vestingplaatsje Hondarribia (dit is de Baskische benaming; in het Frans heet het plaatsje Fuentarrabia) met een mooi uitzicht op zee en de kust van Frankrijk. De Franse grens ligt op slechts 7 km afstand en ook de badplaatsen St. Jean de Luz en Biarritz liggen nabij. Het strand ligt op ca. 3 km afstand. Bezoek ook het historische Hondarribia met de prachtige stadswallen, de kerk van Nuestra Senora de la Asunción y Manzano, uit de 15e – 16e eeuw, en de geanimeerde vissershaven. Op 19 km afstand ligt de Bajo Bidasoa, waar de rivier de Bisasoa in zee uitmondt.

Faciliteiten:
Het hotel heeft een receptie, lobby, bar/cafetaria, lift, winkeltje, een prachtig terras met uitzicht op zee en een tuin. Verder is er een afgesloten parkeergelegenheid. Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd in een ruimte die overloopt in de authentieke patio waardoor er bij goed weer buiten gegeten kan worden. Het hotel heeft geen restaurant, waardoor u in de gelegenheid bent om een keuze te maken uit de uitstekende restaurants in de omgeving.

Kamers:
De kamers op de begane grond komen uit op het terras, de hoger gelegen kamers kijken uit over zee of op de prachtige patio. Alle kamers hebben telefoon, TV, Canal+, satellietkanalen, kluisje en minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben douche of bad en toilet. Er zijn slechts 37 kamers.


Grotere kaart weergeven

KANTOOR AMSTERDAM
HOOFDKANTOOR MADRID
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle de la Union 8 (4-1)
    28013 MADRID (Palacio)
  • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle Oliva 984
    03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
  • +34 966 764 957