Midden Spanje

De Parador ligt in het centrum van het plaatsje Chinchón, vlakbij de Plaza Mayor. De weg erheen is niet erg goed aangegeven, maar zorgt u ervoor niet in het hoger gelegen gedeelte terecht te komen. Op 20 km afstand ligt Aranjuez, waar u beslist het Koninklijk Paleis met de fraaie tuinen moet gaan bezoeken. Madrid ligt op 50 km. Het plaatsje Colmenar de Oveja is slechts 6 km weg en daar zijn, behalve het oude centrum, wijnkelders te bezoeken. In de omgeving kunt u tennissen, paardrijden en ping-pongen. Op 35 km afstand ligt een golfbaan.

CHINCHON02

Faciliteiten:
Het hotel heeft een receptie, lobby, bar, verwarming, airconditioning, winkeltje, tuin (binnenplaats) met zwembad. Er zijn onbewaakte parkeerplaatsen. Er zijn twee restaurants “El Convento” en “El Bodegón”. Dit laatste is alleen geopend in het weekend en op feestdagen. Men kan er genieten van een ‘Pot-au-feu de Taba’, een volledige maaltijd volgens een 19e eeuws Madrileens recept en van traditionele gerechten uit de streek. In El Convento, dat dagelijks geopend is, serveert men o.a. lams- en varkensvlees met gevarieerde groenten uit de streek. Als toetje is niet te versmaden ‘El misterio de las Agustinas’ (roomvla met hazelnootvulling en een saus van bittere sinaasappels).

Kamers:
De ruime, rustige kamers hebben telefoon, TV, Canal+ en satellietkanalen, een kluisje en minibar. Aantal kamers: 38

Verzorging:
U verblijft op basis logies met ontbijtbuffet.
Toeslag half-en volpension op aanvraag.

Geschiedenis:
De Heren van Chinchón hebben in de 17e eeuw dit Augustijner klooster gesticht. Na opheffing van het klooster deed het dienst als gevangenis. U vindt er talrijke Renaissance muurschilderingen, grote ramen en bogen die dit  gebouw een voorname uitstraling geven.


Grotere kaart weergeven

KANTOOR AMSTERDAM
HOOFDKANTOOR MADRID
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle de la Union 8 (4-1)
    28013 MADRID (Palacio)
  • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle Oliva 984
    03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
  • +34 966 764 957