Noord Spanje

Deze luxe parador is een voormalig 12e eeuws kasteel en beschikt over prachtige tuinen waar heerlijke wijnen genuttigd kunnen worden. De zeer aantrekkelijke kamers bieden een zeer ontspannen verblijf.


 

Ligging:
De parador is gevestigd in een kasteel en ligt te midden van prachtige tuinen waar het aangenaam vertoeven is. De afstand naar de luchthaven bedraagt ca 110 km, de afstand naar het station bedraagt ca. 70 km en de afstand naar de haven bedraagt ca 195 km. Afstand naar León ca. 70 km.

Faciliteiten:
Uitstekend restaurant serveert gerechten waaronder kabeljauwfilet met rijst en andere visgerechten. Tevens is er een vergaderzaal, winkel, mogelijkheid valuta wisselen en een tuin.

Kamers:
De kamers zijn onderverdeeld in 3 eenpersoonskamers, 29 tweepersoonskamers met losse bedden, 4 tweepersoonskamers met tweepersoonsbedden en 2 kamers met slaapbank. De kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle moderne comfort waaronder telefoon, airconditioning, televisie, canal + en een minibar. Aantal kamers: 38

Verzorging:
U verblijft hier op basis logies met ontbijtbuffet.
Toeslag half-en volpension op aanvraag.

Geschiedenis:
De parador is in een kasteel dat gebouwd is door King Fernando II de Leon in de 12e eeuw. Het was een onderdeel van de vesting die de stad moest beschermen. Het kasteel werd verwoest in 1808 tijden de oorlogen van Napoleon.


Grotere kaart weergeven

 

 

KANTOOR AMSTERDAM
HOOFDKANTOOR MADRID
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle de la Union 8 (4-1)
    28013 MADRID (Palacio)
  • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle Oliva 984
    03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
  • +34 966 764 957