Zuid Spanje

Deze moderne Parador ligt is hoog boven de stad gebouwd en kijkt uit over o.a. de rivier de Guadiana. De kamers en de hal hebben een moderne inrichting met veel grote ramen, waardoor de lichtinval en het uitzicht prachtig zijn. Ideaal voor een rustgevende vakantie maar in een omgeving waar tevens veel mogelijkheden voor uitstapjes zijn.

Ligging:
De Parador is zeer rustig gelegen met een prachtig uitzicht over de rivier de Guadiana die de grens vormt tussen Spanje en Portugal. Verder heeft u uitzicht over de kuststrook van de Atlantische Oceaan. In de omgeving van het hotel zijn er mogelijkheden voor zeilen, vissen, paardrijden, fietsen en golf, op 6 km van het hotel. Het wereldberoemde vogelparadijs Coto Doñana, gelegen in de monding van de rivier de Gualdalquivir, ligt op ca. 110 km afstand. Langs de Guadiana naar het noorden rijdend, komt u door mooie dorpjes met vaak oude kerkjes. De afstand naar de luchthaven van Faro (Portugal) ligt op ca. 75 km, Sevilla ligt op ca. 150 km, de afstand naar het station van Huelva bedraagt ca. 60 km. De Portugese Algarve ligt op ca. 12 km van het hotel.

Faciliteiten:
Het hotel heeft een receptie, lobby, bar, lift, airconditioning en tuin met zwembad. Er zijn onbewaakte parkeerplaatsen. Het ontbijt is in buffetvorm. Het restaurant serveert gerechten met een nadruk op vis waaronder rog met paprika en erwten en stoofschotel met vis. Ook de beroemde ham van Huelva ontbreekt niet op het menu.

Kamers:
Alle kamers zijn modern ingericht en hebben telefoon, TV, Canal+ en satellietkanalen, kluisje en minibar. De badkamers hebben bad of douche en toilet. Er zijn 52 kamers.


Grotere kaart weergeven

KANTOOR AMSTERDAM
HOOFDKANTOOR MADRID
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle de la Union 8 (4-1)
    28013 MADRID (Palacio)
  • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle Oliva 984
    03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
  • +34 966 764 957