Midden Spanje

Parador de Albacete ligt in een rustige omgeving zodat u er heerlijk kunt relaxen. De aantrekkelijke kamers dragen bij aan de ontspannen sfeer. Deze Parador is gevestigd in een kortgeleden gerestaureerd landhuis in de typische stijl van de streek La Mancha, met aardige patio’s. Ideaal voor een rustgevende vakantie.

Ligging:
De Parador ligt in het hart van de streek La Mancha. De afstand naar het station bedraagt ca 4 km. Albacete ligt op ca. 3 km afstand, Valencia en Alicante ieder op ca. 170 km. Beide steden hebben een vliegveld dat op ca 2 uur rijden van de Parador ligt. Madrid ligt op ca. 250 km. In Albacete zijn vooral het archeologisch museum en de kathedraal de moeite waard om een bezoek aan te brengen.

Faciliteiten:
De Parador heeft een receptie, bar, lobby, lift, winkeltje, airconditioning en onbewaakte parkeerplaatsen. Tevens is er een tennisbaan en gelegenheid om golf (Pitch en Putt) te spelen. In de aantrekkelijke tuinen is het goed toeven, temeer daar er ook een prachtig zwembad is. Het ontbijt is in buffetvorm. Het uitstekende restaurant biedt een regionale kwaliteitskeuken met o.a. patrijs met groenten gestoofd in wijn, gazpacho, ‘Pisto manchego’ (ratatouille van La Mancha) of ‘Miguelitos de la Roda’ (kleine gebakjes in bladerdeeg).

Kamers:
De kamers zijn zeer sfeervol; bij de inrichting is prachtig hout gebruikt en door de grote ramen kunt u genieten van schitterende zonsop- en ondergangen.In de kamers vindt u alle comfort zoals telefoon, TV met satelliet-kanalen, kluisje en minibar. De badkamers zijn volledig ingericht en hebben een bad of douche en toilet. Er zijn 68 kamer.

Geschiedenis:
Deze Parador zou beschreven kunnen zijn door Cervantes in zijn boek over de avonturen van Don Quichote en Sancho Pança. De droge vlakten in de omgeving herkent u meteen uit de beschrijvingen in het boek.


Grotere kaart weergeven

KANTOOR AMSTERDAM
 • FD TRAVEL GROUP B.V.
 • Passeerdersgracht 4-4
  1016 XH Amsterdam
 • +31 020 894 3135
HOOFDKANTOOR MADRID
 • FD TRAVEL GROUP
 • Calle de la Union 8 (4-1)
  28013 MADRID (Palacio)
 • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
 • FD TRAVEL GROUP
 • Calle Oliva 984
  03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
 • +34 966 764 957

Alle 120 stijlvolle kleinschalige Paradores (Staatshotels)  zijn OPEN, u bent van harte welkom!

Voor zomer 2021 gelden onderstaande afwijkende voorwaarden:
-géén aanbetaling (gratis annuleren of omboeken, om welke reden dan ook)
-u kunt altijd nog tot 15 dagen voor vertrek gratis annuleren en ontvangt uw betaalde reissom terug
-u ontvangt dan GEEN vouchers, uw volledige reissom storten wij terug (net als bij ons in 2020)

Spanje is open over de weg tussen alle provincies. U komt Spanje per 7/6/21 binnen met uw vaccinatie-bewijs .
Niet gevaccineerde met PCR test. Vanaf eind juni kunt u met de EU-app/certificaat (pcr test of gevaccineerd) reizen in de hele EU zonder beperkingen. Alleen een mondkapje is verplicht.
GELD TERUG GARANTIE indien uw bestemming een negatief reisadvies krijgt (ook tijdens uw verblijf)!

Laatste reisadvies Ministerie Buitenlandse Zaken: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen

Bij twijfel, niet reizen.  Indien vragen, laat het ons weten!