Canarische Eilanden

De Parador  ‘Conde de la Gomera’ ligt op een van de Canarische eilanden en kenmerkt zich door de vele maritieme elementen die terug te vinden zijn. Mede door het adembenemende uitzicht is deze Parador een ware aanrader.


 

Ligging:
De Parador heeft een adembenemend uitzicht over de oceaan met het eiland Tenerife en de Pico del Teide op de achtergrond. De weelderige tuin is royaal voorzien van subtropische plantensoorten en ideaal om rustig te ontspannen. De afstand naar de haven bedraagt ca 1 km. In de omgeving kan uitstekend worden gewandeld, gefietst (ook mountainbiking) en kunnen diverse watersporten worden beoefend. De dichtstbijzijnde (internationale) luchthaven is Tenerife-Sur (Sofia Zuid). In het nabij gelegen San Sebastian vindt u de Torra del Conde welke stamt uit de 15e eeuw.

Faciliteiten:
Het hotel heeft een receptie, lobby, lift, bar, airconditioning, winkeltje, en een tuin met zwembad. Rondom het hotel is een openbare parkeergelegenheid. Het uitstekende restaurant serveert gerechten zoals ‘Vieja Sancochada’ (gekookte vis), konijn en witte waterkerssoep.

Kamers:
Bij de inrichting van de kamers zijn verschillende stijlen gecombineerd, wat een erg levendige indruk maakt. Tevens zijn er elementen in de kamers verwerkt die passen bij de Canarische Eilanden, waaronder de maritieme details. De kamers hebben alle telefoon, TV (Canal+, satellietkanalen), kluisje en een minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet. De Parador is het hele jaar geopend en heeft 60 kamers.

Geschiedenis:
De Parador op het ‘eiland van Christoffel Columbus’ werd opgetrokken in de typische Canarische bouwstijl. De herinnering aan de ontdekking van Amerika leeft hier nog voort en maakt deel uit van het interieur.


Grotere kaart weergeven

KANTOOR AMSTERDAM
 • FD TRAVEL GROUP B.V.
 • Passeerdersgracht 4-4
  1016 XH Amsterdam
 • +31 020 894 3135
HOOFDKANTOOR MADRID
 • FD TRAVEL GROUP
 • Calle de la Union 8 (4-1)
  28013 MADRID (Palacio)
 • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
 • FD TRAVEL GROUP
 • Calle Oliva 984
  03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
 • +34 966 764 957

Alle 120 stijlvolle kleinschalige Paradores (Staatshotels)  zijn OPEN, u bent van harte welkom!

Voor zomer en winter 2021/22 gelden onderstaande afwijkende voorwaarden:
-géén aanbetaling. Tot 15 dg voor vertrek gratis annuleren en ontvangt u uw betaalde reissom terug
-u kunt ook omboeken naar een bestemming bijv. Italië, Zwitserland etc. zie www.autoreiswinkel.nl 

Zowel Spanje en Portugal staan op GEEL/GROEN, vaccinatieplicht of PCR-test noodzakelijk!
Laatste reisadvies Ministerie Buitenlandse Zaken: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen

Fijne vakantie en indien vragen, laat het ons weten!