Noord Spanje

Deze Parador is gevestigd in een klooster en ligt vlakbij de kathedraal. Samen met de Parador Santo Domingo de la Calzada vormen de gebouwen één geheel. Door de nog bestaande, nauwe Middeleeuwse straatjes liepen vroeger de pelgrims op weg naar Santiago de Compostela. Dit stadsgedeelte is normaal niet toegankelijk voor auto’s en wordt afgesloten door beweegbare pylonen. In de omgeving kan men een wijnroute en een route langs kloosters (o.a. Yuso en Suso) rijden. Ook kan men in de omgeving prachtige natuurwandelingen maken. Op 4 km afstand ligt een golfbaan.

 

Faciliteiten:
De Paradores Bernardo de Fresnada en Santo Domingo de la Calzada hebben beiden hun receptie, bar, lobby, airconditioning in salons en restaurant, lift, winkeltje en onbewaakte parkeerplaatsen. Er is geen restaurant in Parador de Fresnada. U kunt gebruik maken van de maaltijden in de Parador Santo Domingo de la Calzada, gelegen op slechts 700 m. afstand.

Kamers:
De kamers zijn ruim en goed ingericht. Ze beschikken over alle moderne comfort, zoals telefoon, TV (Canal+ en satellietkanalen) en minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet. Aantal kamers: 52

Verzorging:
U verblijft hier op basis logies met ontbijtbuffet.
Toeslag half-en volpension op aanvraag

Geschiedenis:
De Parador is gevestigd in het klooster van San Francisco. Nadat het vorige klooster verwoest was, werd het in 1595 herbouwd door Juan Herrera. Het bestaat uit drie delen: de kerk, het museum (tevens werkplaats) en het gastenverblijf. In dit laatste gedeelte is de Parador gevestigd.


Grotere kaart weergeven
 

KANTOOR AMSTERDAM
HOOFDKANTOOR MADRID
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle de la Union 8 (4-1)
    28013 MADRID (Palacio)
  • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle Oliva 984
    03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
  • +34 966 764 957