Noord Spanje

Dit hotel behoort niet tot de Paradores-keten, echter biedt u zeker een prima en gelijkwaardig verblijf nabij de stad Bilbao. Bilbao heeft geen Parador, dus om deze reden bieden wij u een goed en betaalbaar alternatief met dit exclusieve Palacio! Dit stijlvolle hotel is gevestigd in een paleis dat is gebouwd in 1902. Het biedt gratis WiFi, een prachtig uitzicht over de baai van Abra en gratis toegang tot een nabijgelegen fitnesscentrum en sauna.

 

Faciliteiten:
Het URH Palacio de Oriol bevindt zich in een historisch monument dat zijn oorspronkelijke exterieur en binnenplaats heeft behouden. Het hotel-restaurant biedt een prachtig uitzicht op zee. Er worden traditioneel Baskische gerechten geserveerd, bereid met lokale producten. Er is ook een uitgebreide wijnkaart.

Ligging:
Vanaf het Palacio de Oriol heeft u gemakkelijke toegang tot het centrum van Bilbao. Het metrostation Peñota ligt op 150 meter van het hotel en het treinstation bevindt zich 50 meter verderop. De luchthaven van Bilbao en het busstation Santander liggen allebei op minder dan 10 kilometer van de accommodatie.

Het hotel bevindt zich in de marinestad Santurce, bij de rivier de Nervion. De vissershaven en de promenade zijn vlakbij.

Kamers:
Alle kamers liggen aan de buitenzijde van het hotel. Ze beschikken over satelliet-tv en een complete badkamer. De kamers zijn voorzien van toiletartikelen van Agua de la Tierra. Er zijn speciale toiletartikelen voor vrouwen beschikbaar. Aantal kamers: 88


Grotere kaart weergeven

KANTOOR AMSTERDAM
HOOFDKANTOOR MADRID
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle de la Union 8 (4-1)
    28013 MADRID (Palacio)
  • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
  • FD TRAVEL GROUP
  • Calle Oliva 984
    03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
  • +34 966 764 957