4-daags arrangement Witte- en Bloesem Kust

Costa Blanca (De Witte kust) aan de Costa del Azahar (Bloesem Kust). Tijden deze route kunt u kennismaken met de mooie Costa Blanca en het achterland. Een stukje cultuur, strand en historie, samen in deze korte reis waarbij de stad Valencia ook is inbegrepen!

Dag 1: zondag: Javea
Jávea is een dorp met veel aantrekkelijke aspecten. Jávea -Xábia heeft een interessant oud en historisch centrum, gekenmerkt door smalle straatjes, gebouwen met vele bogen in hun deuren, gotische ramen, roosters, enz. Het belangrijkste kenmerk van deze gebouwen is de ruwe, okerkleurige zandsteen gewonnen uit de nabijgelegen steengroeves. Deze combinatie wordt aangevuld met een mooie set van stranden en baaien, zoals de Playa del Arenal, Cala Blanca, Cala de la Barraca, Cala de la Granadella, Cala Blanca … Dicht bij Jávea is het natuurpark van Montgó, dat het dorp van Jávea lijkt te beschermen!. Niet te missen is een bezoek aan de prachtige rotsen van La Nao, San Martín of San Antonio, of in de buurt het pretpark Tierra Mítica bij Benidorm of andere mooie steden zoals Altea en Moraira. U verblijft in Parador de Jávea.

Dag 2: maandag: El Saler/Valencia
Vlak bij de Parador van El Saler, krijgt u de kans om een van de aantrekkelijkste grote steden van ons land te ontdekken, Valencia! Niet te missen is een bezoek aan de Ciudad de las Artes y las Ciencias (Gebouw van Kunst en Wetenschap), ontworpen door Santiago Calatrava en een wandeling door het oude centrum van Valencia: de Lonja (Oude Markt), Wereld Cultureel Erfgoed, de Mercado Central, het Paleis van de Generalitat, het paleis van de Marques de Dos Aguas en de Serranos en Quart torens. U kunt wat tijd doorbrengen op het IVAM – het Museum voor Moderne Kunst -, of het Cultureel Centrum van La Beneficiencia en het Museum of Modern Art, met zijn interessante kunstcollecties en tentoonstellingen. Maar ook golf is interessant en de Spa in de Parador met de zee en het strand en met kleine excursie per boot door het Albufera natuurgebied om de zonsondergang te bewonderen. U verblijft vlakbij Valencia in Parador de Saler.

Dag 3: dinsdag: Benicarlo
Het Maestrazgo Gewest is een lichtgevende gevel aan de kust, waar bergen langzaam overgaan in de zee. Benicarlo is een perfecte uitvalsbasis om deze gezellige kust verkennen, met dorpjes als Peñíscola, gedomineerd door haar imposante vesting van de Papa Luna, die lijkt te vliegen over de golven en het oude centrum van het dorp. In het binnenland kunt u een bezoek brengen aan gebieden zoals Els Ports-Maestrat, met mooie dorpjes als Morella, met veel maatschappelijke en religieuze gebouwen die de geschiedenis weerspiegelen. U kunt ook genieten van de Parador voor ontspanning, het beoefenen van golf op de Pitch een Putt. Overnachting in Parador de Benicarló.

vertrek op zondag2 pers kamer2 pers kamer
2023ontbijtbuffethalfpension
01/01 – 22/01€ 195€ 295
29/01 – 26/03€ 205€ 310
02/04 – 25/06€ 220€ 330
02/07 – 27/08€ 250€ 360
03/09 – 29/10€ 215€ 325
05/11 – 17/12€ 195€ 295
Prijzen per persoon / Paradores kunnen gesloten zijn vanwege renovatie.

Inbegrepen:

  • 4-daags arrangement in bovenstaande Paradores
  • 3 overnachtingen op basis 2 pers. kamer met ontbijtbuffet

Niet inbegrepen:

  • uw vliegreis / boek hier GOEDKOPE VLUCHTEN
  • uw autohuur / kijk hier voor VOORDELIGE AUTOHUUR
  • overige maaltijden
  • tolwegen, parkeergelden en lokale taxen
  • eventuele 1-persoonskamertoeslag

Bijzonderheden:
Dit zijn vaste arrangementen die we hebben samengesteld met de Paradores, als kennismakingspakket.
Afwijkingen voor deze tarieven zijn niet mogelijk! Altijd aankomst op zondag, nooit in het weekend en op vaste aankomstdagen. U kunt wel uw arrangement verlengen voor of na deze 4-daagse reis in Paradores of andere (charme) hotels.

Houdt u rekening met beperkte plaats voor deze speciale arrangementen, waarbij vroegtijdig reserveren is aanbevolen.

Aanvraagformulier

Na het versturen van dit aanvraagformulier nemen we persoonlijk binnen 24 uur contact met u op over de mogelijkheden. De aanvraag is vrijblijvend en aan verandering onderhevig.